Телефон за поръчки : 0882 217 517  (9:00 - 18:00)
Close
(0) артикули
Няма продукти в кошницата.
Всички категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси
  Производител: HARBINGER

  Ръкавици `FlexFit` PURPLE Дамски (Размер L)

  35,00 лв.
  Ръкавици `FlexFit` PURPLE Дамски (Размер L)
  Складова единица: H13938

  Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit принадлежат към средния клас ръкавици от Harbinger. Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit е универсален и е предназначен както за сериозно трениращи така и за начинаещи.Специално разработени за жени.

   

  Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit са предназначени за атлети които се нуждаят от максимален обсег на движенията по време на тренировка.
  Анти-микробна мрежа редуцира неприятните миризми и елиминира разпространението на бактериите.
  Върху дланите на Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit са разположени патентовани каучукови възглавнички “no-slip”, които увеличават комфорта. Добавени са и подложки които осигуряват по-стабилен захват.
  Wash & Dry технология позволява на Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit да се перат в пералня машина и да се изсушават в сушилня.
  Върху дланите на Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit са разположени патентовани Tech Gel възглавнички, които се разливатвърху формата на ръката и предпазват от стреса предизвикан от активните тренировки с тежести.
  Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit имат регулируема закопчалка при китката, по този начин ръкавиците плътно, но комфортно прилепват към ръцете.
  Дамски ръкавици за фитнес Flex Fit имат скъсени пръсти за естествено усещане и максималендопир с тежестите. Скъсените пръсти също така олекотяват конструкцията на ръкавицата.
  Патентованата подплата „NoSweat™” попива потта от ръцете ви и осигурява комфорт по време на тренировка.

  Начин на употреба:

  Поставете на ръката и пристегнете

  Напиши отзив
  • Лошо
  • Отлично